Asiakasarvostelut ja suosittelut

Mikko Kyle, LADEC

LADEC

Christinan palvelumalli on kiinnostava ja suosittelen tutustumaan. Christina’s service model is interesting and I recommend you to check it out. (Translated by Google)

Marja-Liisa Penttilä, Pretty Look Houses Oy

Pretty Look Houses Oy

Kiitos konsultoinnista! Christina on aina niin positiivinen ja valovoimainen! Aina valmis auttamaan!

Stina Dansie, Good Call Oy

Good Call Oy

Meillä oli pari viikkoa sitten yksi elämäni hauskimmista kuvaussessioista. Kiitos tästä kokemuksesta. Saitte meistä jotenkin ulos siinä hetkessä juuri sen, mitä meistä itse kukin aidosti ja perimmiltään ollaan. Ja saitte myös aikaan pitkäkestoisen hyvän mielen ja fiiliksen, että just SE on hyvä!

Anna Kytövuori, Cuitu

Cuitu

Thank you very much for mentoring. I have to say, that I was full of ideas after our discussion and I look forward to future mentoring! Really concrete tips and creative suggestions, these can really be grasped.

Suurkiitos mentoroinnista. Täytyy sanoa, että olin ihan ideoita täynnä keskustelumme jälkeen ja odotan innolla jo tulevia mentorointeja! Tosi konkreettisia vinkkejä ja luovia ehdotuksia, näihin voi oikeasti tarttua.

Tuula Rossi-Hooijmaijers, BELIEVE by tuula rossi

Design studio BELIEVE by tuula rossi

Kiitos paljon hyvin hoidetuista kuvauksista ja mallina olemisesta! Kuvaajat järjestyi nopeasti. Tuli ihania kuvia ja videoita. Olet niin taitava monella alalla.

Juha Hirvonen, Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma

Vahva suositus aktiivisuudesta ja ammattimaisuudesta! Asiakaspalvelu oli täysi 10+ (Translated by Google) Strong recommendation for activity and professionalism! Customer service was a full 10+