Tervetuloa unohtumattomaan hetkeen juhlistamaan kirjani julkistamista!

Kutsu "Parempi sinä - parempi maailma" -kirjan julkistamistilaisuuteen, Aviador Kustannus, Christina A. Saks

”PAREMPI SINÄ – PAREMPI MAAILMA” -kirjan julkistamistilaisuus 26.9 klo 16-18 Aviador Kulttuurikulma, Liisankatu 19, Helsinki.

Kutsun Sinut mukaan ainutlaatuiseen tilaisuuteen, kun ”PAREMPI SINÄ – PAREMPI MAAILMA” -kirja julkaistaan! Tule mukaan juhlistamaan käytännönläheisen itsensä kehittämisen oppaan julkaisua 26.9.2023 klo 16-18 Aviador Kustantamon tiloissa, Liisankatu 19, Helsinki.

Tule mukaan luomaan yhdessä inspiroivaa ilmapiiriä, jakamaan ajatuksia ja nauttimaan yhdessäolosta. Tämä tilaisuus on juuri Sinulle, joka haluat olla mukana omassa matkassasi kohti parempaa minää ja parempaa maailmaa.

Luvassa on ikimuistoinen Afterwork-hetki, joka ravitsee niin mieltä kuin makuaistia. Lasillinen kuohuvaa ja herkullisia tarjottavia odottavat sinua saapuessasi. Kuulet inspiroivia puheenvuoroja, jotka avaavat kirjan teemoja. Kaiken kruunaa mukava ja kannustava seura!

Ilmoittautumalla mukaan osallistut samalla arvontaan ja voit voita uunituore kirjani! Voittajille kirjat ojennetaan julkistamistilaisuudessa tai toimitetaan kotiovelle. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta! Osallistuminen on helppoa: laita sähköpostiosoitteesi alle ja klikkaa itsesi mukaan! Mikäli tuot ystäväsi mukaan tai sinulla on erityistoiveita, täytä yhteydenottolomake alla.

Mikäli et pääse mukaan, voit tilata oma kopiosi tästä.

Sydämellisesti tervetuloa,

Christina A. Saks

Osallistu arvontaan:

Processing…
Success! You're on the list.

Onko sinulla erityistoiveita tai haluatko tuoda ystäväsi mukaan?

Täytä lomake alla: