Markkinointi ja brändäykseen liittyvät palvelut aina kustannustehokkaasti! Hoidamme kaiken digimarkkinointiin liittyvää somemarkkinoinnista ja yhteisömanageroinnista, sisältö-, kuva- ja videotuotantoon, verkkosivuston, -kaupan ja mobiilisovelluksen rakentamiseen sekä kokovaltaiseen brändin ja markkinointistrategiaan toteuttamiseen.

Markkinointi ja brändäys ovat kaksi tärkeää osa-aluetta yritystoiminnassa, joilla pyritään lisäämään tuotteen tai palvelun tunnettuutta, houkuttelevuutta ja myyntiä. Eurowearilla on pitkä ja laaja kokemus markkinoinnin ja brändäyksen parissa.

Toimivalla markkinoinnilla pyrimme vaikuttamaan kohderyhmäsi käyttäytymiseen. Tämä voi sisältää esimerkiksi tuotteen tai palvelun mainostamista eri kanavissa, markkinointikampanjoita, tapahtumia ja sponsorointia. Markkinointi pyrkii saamaan asiakkaan huomion ja kiinnostuksen, jotta hän harkitsisi tuotteen tai palvelun ostamista.

Markkinointipalvelumme

Yhteisömanagerointi, somemarkkinointi, digimarkkinointi

Yhteisömanageri uskaltaa innostua ja jakaa uskallusta innostua eteenpäin.

Some- ja yhteisömanagerointi

Millainen some-jalanjälki sinusta jää? Jos haluat tehdä kannattavaa ja kestävää bisnestä, ei ole samantekevää millainen jälki sinusta jää verkkoon. 

Pelkkä julkaisujen määrällinen tuottaminen ei enää riitä. Sosiaalinen media, älypuhelimet ja mobiilit sovellukset tuovat meille tietoa valtavasti. Mutta jotta potentiaaliset asiakkaat aidosti kiinnostuisivat brändistäsi tai palveluistasi, jakaisivat sinun sanomaa eteenpäin ja rakastuisivat sinuun, julkaisuillasi on oltava sisältöä. 

Mitä some-materiaalia jaetaan, miten ja milloin sitä jaetaan, riippuu siitä, minkä tai mitkä kanavat olet valinnut. Kanavan valinta on tärkeää, pitää tietää varmasti, missä asiakkaasi liikkuvat. 

Valokuvaus ja videotuotanto

Valo- ja videokuvaus

Haluatko kertoa oman tarinasi? Haluatko erottua kilpailijoista? Videolla erotut isosti! Kuva- ja videosisältö on yrityksen, ammattibrändin, palvelun tai tuotteen mainostamisen visuaalisin ja tehokkain työkalu. Tiesitkö, että:

  1. Mikään ei voi paremmin näyttää työtäsi, kuin video, joka on erinomaisesti suunniteltu ja taiteellisesti tehty. 
  2. Isolla relevanttien ja laadukkaiden kuvien määrällä pysyt Google-haussa korkeimmalla.
  3. Yhteisömanagerimme käy sovittuna päivänä ottamassa kuvia ja videoita päivästäsi, projektistasi, yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi. 
  4. Saat valmiit videot ja kuvat jopa kolmeksi kuukaudeksi jo 24 tunnin sisällä!

Verkkosivut, verkkokaupat ja mobiilisovellukset

Kun tavoitteena on löydettävyys verkosta, laadukkaalla verkkosivustolla varmistat, että yrityksesi löydetään tuhansien muiden joukosta. Kauttamme saat yrityksellesi edulliseen hintaan kotisivut ja verkkokaupat, joissa on kaikki mitä tarvitset menestymiseen – ja jopa vähän enemmän!

Rakennamme sinulle kotisivut jopa päivässä avaimet käteen. Tuotamme sisältöä yrityksestäsi ja palveluistasi sivustollesi sekä Googleen ilman lisämaksua. Sinun ei edes tarvitse toimittamaan meille mitään materiaalia, voit luottaa laadukkaaseen ja tehokkaaseen sisällöntuotantoomme! Huolehdimme kotisivujen ja verkkokauppojen toimivuudesta ja ylläpidosta, jotta sinä voisit keskittyä olennaiseen.

Jos haluat luoda asiakkaillesi uusia mahdollisuuksia ja kokemuksia, olla lähempänä asiakastasi, päästä nopeammin kiinni asiakkaan ostohetkeen tai helpottaa asiakkaasi arkea ja viihdyttää häntä, innovatiivinen tiimimme rakentaa yrityksellesi selkeän ja käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen. Toimivalla mobiiliapplikaatiolla saavut kilpailuedun ja sinua muistetaan! 

 

verkkokaupat, verkkosivustot ja mobiilisovelliukset
BELIEVE by tuula rossi -muotinäytös

Brändäys ja strategiset markkinointityökalut

Brändäys ja strategiset markkinointityökalut ovat tärkeitä yrityksen menestyksen kannalta. Brändäys tarkoittaa yrityksen tunnettuuden ja maineen rakentamista ja ylläpitämistä. Strategiset markkinointityökalut puolestaan ovat keinoja, joita yritys käyttää markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.

Yhteistyökumppaninasi tavoitteenamme on luoda positiivinsesti erottuva mielikuva yrityksestäsi, tuotteistasi sekä palveluistasi. Huolehdimme siitä, että kaikki tärkeät yritysilmeen elementit, kuten logo, värimaailma, slogan, tukisivat yrityksesi arvomaailmaa, strategiaa, missiota sekä visiota. Brändäspalvelumme avulla erotut kilpailijoistasi ja luot vahvan ja tunnistettavan identiteetin markkinoilla.

Toteutamme yrityksellesi markkinointisuunnitelman. Strategisiin markkinointityökaluihimme kuuluu mm. markkinatutkimus, segmentointi, kohderyhmän valinta, tuote- tai palveluhinnoittelu, tuotekehitys, jakelukanavat ja markkinointiviestintä. Autamme yritystäsi suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaan markkinoinnin, joka vastaa asiakkaasi tarpeita ja odotuksia.

On tärkeää käyttää strategisia markkinointityökaluja jatkuvasti, jotta yritys pysyy ajan tasalla ja pystyy reagoimaan nopeasti muuttuviin markkinaolosuhteisiin. Strategisen markkinoinnin avulla autamme sinua myös tunnistamaan markkinoiden trendejä ja kilpailijoiden toimintaa, jotta voisit tehdä tarvittavia muutoksia liiketoimintastrategiaasi ja pysyä kilpailukykyisenä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous