”Parempi sinä – parempi maailma” -kirja on vihdoinkin valmis: Tervetuloa julkistamistilaisuuteen 26.9 klo 16 – 17!

"Parempi sinä - parempi maailma" -kirja Aviador Kustannus, Christina A. Saks

Olen täällä jakamassa innostavia uutisia kanssasi. ”Parempi sinä – parempi maailma” -kirja on vihdoinkin valmis! On aika juhlistaa teokseni julkaisua, ja haluaisin sinut mukaan tähän ainutlaatuiseen hetkeen! Tervetuloa julkistamistilaisuuteen 26.9 klo 16 – 17!

Oletko valmis kohti parempaa minääsi ja parempaa maailmaa?

”Parempi sinä – Parempi maailma” -kirjani on käytännönläheinen opas itsensä kehittämiseen, jota haluan jakaa kanssasi. Tässä teoksessani esitetty itsensä kehittämisen 7-portainen malli auttaa sinua löytämään tasapainoa elämässäsi, saavuttamaan tavoitteitasi ja syventämään ymmärrystäsi omasta potentiaalistasi.

Tämä kirja auttaa sinua ymmärtämään, mikä on sinulle todella tärkeää ja millaisia arvoja kannatat.

Sen sivuilla sukellat tavoitteidesi maailmaan: Kuinka asetat selkeitä tavoitteita ja suunnittelet niiden saavuttamista.

Tietoisuus omista ajattelutavoista on avain parempaan itsetuntemukseen. Paneudut syvemmin itsetuntemukseen ja omiin vahvuuksiin. Mietit kuinka voit hyödyntää omia vahvuuksiasi paremmin sekä miten voit kääntää negatiiviset ajatukset positiiviseen suuntaan.

Onnellinen elämä vaatii tasapainoa kaikkien osa-alueiden välillä. Lukiessasi kirjan viimeistä osaa opit tehokkaita ajanhallintakeinoja ja priorisointitaitoja.

Kirjan jokainen osa tarjoaa käytännön vinkkejä ja harjoituksia, jotka voit sovittaa omaan elämäntilanteeseesi. Tavoitteeni on auttaa sinua löytämään tie kohti parempaa itseäsi ja samalla vaikuttamaan myönteisesti ympärilläsi olevaan maailmaan.

Tule mukaan ”Parempi sinä – Parempi maailma” -kirjan julkistamistilaisuuteen!

Kutsun sinut mukaan ikimuistoiseen hetkeen, kun ”Parempi sinä – Parempi maailma” -kirja näkee päivänvalon! Tämä käytännönläheinen itsensä kehittämisen opas tarjoaa konkreettisia askelia kohti tasapainoista ja täyteläistä elämää. Olipa kyse sitten tavoitteista, itsetunnosta tai sisäisestä rauhasta, tämä kirja avaa oven parempaan versioon sinusta ja sitä kautta parempaan maailmaan. Tervetuloa mukaan tälle inspiroivalle matkalle!

Tervetuloa Afterwork-henkiseen kirjani julkistamishetkeen!

Milloin? Tiistaina 26.9 klo 16-18

Missä? Aviador Kulttuurikulma, Liisankatu 19, Helsinki

Tule mukaan nauttimaan inspiroivasta ilmapiiristä, herkullisista tarjoiluista ja ainutlaatuisesta seurasta. Lasillinen kuohuvaa odottaa sinua saapuessasi. Kuulet myös innostavia puheenvuoroja, jotka syventävät kirjan teemoja. 

Osallistu arvontaan ja voita ”Parempi sinä – parempi maailma” -kirja!

Ilmoittautumalla tilaisuuteen osallistut samalla arvontaan. Voit voittaa uunituoreen kirjani, joka saatetaan suoraan kotiovellesi tai luovutetaan sinulle tilaisuudessa. Tämä on tilaisuutesi olla osa matkaa kohti parempaa sinua ja parempaa maailmaa!

Ilmoittaudu mukaan!

Tämä on tilaisuutesi olla osa muutosta, olla mukana omalla matkallasi kohti parempaa versiota sinusta ja parempaa maailmaa. Ilmoittautuminen on helppoa: Laita sähköpostiosoitteesi alle ja klikkaa itsesi mukaan! Osallistuminen on ilmaista.

Processing…
Success! You're on the list.

Tule yhdessä ystävän kanssa!

Voit tuoda ystäväsi mukaan ja jakaa tämän ainutlaatuisen hetken heidän kanssaan. Jos sinulla on erityistoiveita tai kysymyksiä, ota yhteyttä minuun. Nähdään pian!

Sydämellisesti tervetuloa,

Christina A. Saks

Ilmoita ystäväsi määrä sekä toiveitasi