Mitä vuosi 2020 toi sinulle?

vuosi 2020

Olipa haasteellinen vuosi! Huh huh, sanoo moni. Meillekin se toi yllätyksiä, muutti suunnitelmia ja siirsi unelmiamme jonnekin tulevaisuuteen. Mutta kuten sanotaan, mikä ei tapa, se vahvistaa! Jokainen muutos tuo mukanaan kasan mahdollisuuksia.

Sky5Media perustettiin vuonna 2019. Vuonna 2020 suunnitelmissamme oli toimiston avaaminen. ”Mikä toimisto?”, voisit kysyä nyt. Niinpä, toimiston avaaminen jäi pelkäksi merkinnäksi muistikirjaani. Etätyöstä tuli pandemian myötä uusi normaali. Ja samalla tästä työtapojen muutoksesta koitui meille iso säästö!

Meidän oli pakko organisoitua uudestaan. Opimme tuntemaan toisemme paremmin ja tiimistämme tuli vahvempi.

Business Finlandin avustusta emme hakeneet, mutta se toi meille muita mahdollisuuksia. Saimme uusia asiakkaita ja mielenkiintoisia Business Finlandin rahoittamia projekteja. Meille startup -yhtiönä tämä tarkoitti isoa harppausta. Parista omista jännästä hankkeestamme saimme lisää innostusta ja voimia.

Alkuvuonna yksi perustajistamme vaihtoi alaa. Meidän oli pakko organisoitua uudestaan. Opimme tuntemaan toisemme paremmin ja tiimistämme tuli vahvempi. Saimme myös uusia yhteistyökumppaneita ja verkostomme kasvoi.  

Nyt koko syksyn jatkuneiden etätyöpäivien jälkeen mietin tätä mennyttä vuotta ja seuraavia askelia. Pohdin niitä kiitollisena, toiveikkaana. Olemme tässä ja nyt, ja matkamme yrityksenä vasta alussa. Käsi sydämelläni kiitän teitä kaikkia rakkaat asiakkaamme ja ihanat yhteistyökumppanimme sekä lupaan, että teemme kaiken, jotta seuraavasta vuodesta 2021 tulee meidän kaikkien yhteinen menestystarina.

Kiitos tästä vuodesta! Mitä muutoksia vuosi 2020 toi sinulle? Mikä oli suurin oppisi?