Suomalaiset startupit mullistavat teknologiaa

arvoglass

Hei, moni teistä on varmaan kuullut minun puhuvan siitä, että pian suomalaiset startupit mullistavat teknologiaa, ja että lähivuosina maailmaa valloittaa puettava teknologia, kun meillä tulee olemaan päivittäisessä käytössä tietokoneiden ja älypuhelimien sijaan mm. älylasit, joiden läpi kaikki näkymätön data tulee hologrammin tavoin näkyväksi ja reaaliseksi. Tämän mahdollistaa lisätty todellisuus (Augmented Reality tai AR).

Liekö syynä ollut maailmassa toimiva vetovoiman laki (Law of Attraction) vai mikä lie, mutta viime viikolla törmäsin yhteen suomalaiseen startupiin, joka kehittää AR-laseja. Tulevaisuudessa ne korvaavat älypuhelimet ja tietokoneet sekä mahdollistavat siirtymisen toiselta maapallon puolelta toiselle. Nyt kun olen kokeillut protoa ja saanut epärealistisen realistista AR-kokemusta, sekä tutustunut kyseisen yrityksen arvoihin ja missioon, päätin, että haluan auttaa tiimiä matkalla historialliseen läpilyöntiin.

Uskon AR.VOn menestykseen ja siihen, että lähitulevaisuudessa Suomella on merkittävä rooli maailman teknologisessa kehityksessä ja näin ollen historiassamme. Toistaako AR.VO Nokian menestystarinan? Se on paljolti meidän käsissämme – voimme jäädä passiivisiksi katsojiksi tai voimme tukea AR.VOa missiossaan parantaa maailmaa.

Kiinnostuitko? Tutustu AR.VOon ja kysy meiltä lisää.

Mikäli olet kiinnostunut vetovoiman laista, suosittelen lukemaan myös Law of Attraction: The Science of Attracting More of What You Want and Less of What You Don’t.